Tyhjiöpumppupulloja esittelyssä

ilmaton pumppupullo

Voiteeseen ei pääse sormista pöpöjä, kun voiteen säilyttää pumppullossa. Pullon voi pestä, desinfioida ja käyttää uudelleen. Pumppuosa on sen sijaan niin hankala puhdistaa kunnolla, että se kannattaa ainakin kasvovoidepakkauksessa vaihtaa uuteen aina seuraavaa voide-erää täyttäessä.

Ilmattomassa eli tyhjiöpumppupullossa voiteen kasviöljy säilyy pidempään kuin normaalissa pumppupullossa, koska öljy ei pääse ilman kanssa kosketuksiin. Kuvien mallit ovat kaikki ilmattomia.

tyhjiöpumppupullot

Easy-mallit (5 ja 10ml) ovat käteviä matkalla, mutta toimivat vain suhteellisen juoksevan voiteen kanssa. Eden toimii myös paksulla voiteella. Oma suosikkini on New.

Läpinäkyvässä purkissa jäljellä olevan voiteen määrän näkee heti, mutta kasviöljy säilyy siinä valon vaikutuksen takia lyhyemmän ajan. Valkoisen purkin voidemäärän näkee valoa vasten, värillisen Poussoir-purkin läpi ei näe ollenkaan.

Rosa Heinz on Saksassa edullisin tuntemani paikka ostaa tyhjiöpumppupulloja. Nettikaupan hintoihin tulee 19% arvonlisäveroa päälle. Mallista riippuen pullot myydään 10 tai 25 kappaleen erissä. Esim. 10 kappaleen erässä tilattu 30ml Eden Slim Airless maksaa vajaan euron kappale verojen kanssa, ilman postikuluja. Sähköpostilla ja puhelimitse on mahdollista tilata Edeniin pelkkiä vaihtopumppuja ja käyttää helposti puhdistettavat pullo-osat uudelleen. Lähetys Suomeen maksaa 24€ (tammikuu 2015).

Suomessa hakukone löytää tyhjiöpumppupulloja Pienestä tuoksukaupasta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s