Kotikosmetiikan raaka-aineita Suomesta

Kotikosmetiikan raaka-aineita Suomesta

Hakukone löysi kolme omatekoisen kosmetiikan raaka-ainekauppaa Suomesta:

Pieni Tuoksukauppa. Kasviöljyt, sheavoi, OliveM-emulgaattori, glyseriini (kosteutta ihoon sitova aine), natriumlaktaatti (kosteutta ihoon sitova aine), Ecosafe-säilöntäaine, tyhjiöpumppupullot ja muuta.

Saippuapaja. Kasviöljyt, sheavoi, Olivem1000-emulgaattori (sama kuin OliveM), glyseriini, natriumlaktaatti, Cosgard- ja Geogard Ultra-säilöntäaineet, maitohappo (pH:n alentamiseen), panthenoli (vitamiini), Dermofeel PR-emulgaattori, Montanov L-emulgaattori, lysolesitiini (mm. emulgaattori) ja muuta. Tensidit täydellisen koostumuksen omaavaan shampooseen/suihkugeeliin/nestesaippuaan: Plantapon SF ja Lamesoft PO 65 (resepti täällä).

Am eco cosmetics. Vegetal-emulgaattori (luulen, että kyseessä on Xyliance, mutta parempi tarkistaa INCI: Cetearyl Wheat Straw Glycosides (and) Cetearyl Alcohol), sheavoi, maitohappo, ksantaani, Isocide-säilöntäaine, glyseriini (glyceroli-nimellä) ja muuta.

Indikaattoripaperia ja 70-prosenttista isopropyylialkoholia työvälineiden desinfiointiin löytyy (netti)apteekista. 100ml lähes sataprosenttista isopropyylialkoholia laimenee 70-prosenttiseksi sekoittamalla siihen 40ml vettä, neuvoo Olionaturan säilöntälaskuri. Voit käyttää samaa alkoholia aina uudelleen. Mahdolliset pölyt sihtautuvat pois kahvisuodatinpussin läpi.

Lisäys 27.1.2016: Mami`s Company. Panthenoli, glyseriini, natriumlaktaatti ja muuta.

Lisäys 13.2.2016: Limepop. Glyseriini, OliveM1000-emulgaattori, coco glucoside-tensidi, decyl glucoside-tensidi ja muuta.

Lisäys 20.4.2017: DIY kosmetiikka

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s