Kotikosmetiikan raaka-ainekauppoja Saksassa ja Ranskassa

otsikon toisto

Kotikosmetiikan raaka-ainekauppoja löytyy ulkomailta niin monia, että listaan tähän vain omat luottokauppani ja lisäksi Aroma-Zonen.

Vieraalla kielellä tilatessa apuna voi käyttää esim. Google-kääntäjää, kunhan pitää mielessä, että esim. asianajaja tarkoittaa avokadoa. Kopioi käännettävän sivun osoite (merkkaa hiirellä sivun osoite ja paina Ctrl + C) ja liitä (napauta hiirellä Google-kääntäjän valkoista, tyhjää laatikkoa ja paina Ctrl + V). Valitse valkoisen laatikon yläpuolelta käännettävä kieli (saksa tai ranska) ja sinisen laatikon yläpuolelta ”suomi”. Paina ”käännä”. Esimerkkinä Alexmon emulgaattorisivu käännettynä täällä.

Alexmo cosmetics, Saksa. Täältä saa suunnilleen kaiken: raaka-aineiden lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia työvälineitä. Lähetys Suomeen (marraskuu 2015) alle kilon painoiselle paketille 12€+alv.

Aliacura, Saksa. Avautui uudelleen lähes vuoden tauon jälkeen helmikuussa 2019!

Aroma-Zone, Ranska. Monia öljyjä ja kasvivoita tarjolla 10ml minierissä, lista täällä. Lähetys Suomeen 7,90€, yli 49€ tilaus ilman postikuluja. Kivijalkaliike Pariisissa, järjestää myös kursseja.

Suomalaisista raaka-ainekaupoista oli juttua täällä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s