Alexmon huulipunamuotti

omena

Huulipunan tekijöille on Alexmo Cosmetics-nettikaupassa tarjolla uusi huulipunamuotti. Se maksaa vain 2,50€, kun aikaisemmin esitelty Aroma-Zonen muotti kustantaa 11,90€.

Aroma-Zonen ja Alexmon huulipunamuotit

Uusi muotti on ohut ja pieni verrattuna Aroma-Zonen tukevaan muottiin. Ohuuden ansiosta silikoni kuoriutuu helposti ja valmis huulipuna siirtyy suoraan muotista huulipunahylsyyn.

huulipunamuotista huulipunahylsyyn

Aroma-Zonen silikonimuottia ei paksun materiaalin takia voi kuoria, joten valmiiseen huulipunaan jää sormenjäljet. Niitä ei tosin huomaa kertakäyttökäsineitä käyttäessä kuin tarkkaan katsoessa. (Lisäys 17.12.16: kuoriminen ilman sormenjälkiä onnistuu sittenkin, kun tahtoa riittää).

Alexmon muotin käyttö selvenee hyvin kaupan valokuvista. Kärjen leikkaus on leveämpi ja jyrkempi kuin Aroma-Zonen mallissa.

huulipuna

Viimeisin väripigmentti on aina sen hetken suosikkini: tällä kertaa Alexmon Colorona Bordeaux, mahtava rubiininpunainen sävy. Reseptinä edelleen Olionaturan klassinen huulipuna.

Vaikka Aroma-Zonen muotti on ulkopuolelta korkeampi, on valmiin punan pituus suunnilleen sama kummallakin muotilla: molemmat ovat ostopunaa reilusti lyhyempiä. Ylläolevassa kuvassa puna näyttää tosi lyhyeltä, koska painoin sen turhan tukevasti hylsyyn. Aroma-Zonen hylsypidennys toimii luultavasti myös Alexmon muotissa, koska valmiit huulipunat ovat läpimitaltaan samanlaisia.

Itse en pidennyksen kanssa viitsi sählätä, koska kokonaan uuden punan tekeminen sujuu nopeasti. Huulipunamassaa voi halutessaan tehdä varastoon ilman pigmenttejä ja säilyttää jääkaapissa. Silloin värin voi päättää mielialan mukaan huulipunaa tehdessä. Jos valmiin punan väri ei miellytä, massan voi sulattaa vielä kerran samalla viehkeämpää väriä lisäten. Koska käytettävät öljyt ovat vakaita, ne kestävät käsittelyn.

Lisäsin 18.12.16 kuvan, josta näkee valmiiden huulipunien pituuseron eri muoteilla tehtynä. Kuvasta näkee, että sähläys oli nyt kovempaa kuin aiemmin…taitaa mennä sittenkin ammattilaismuotti harkintaan. (Vaihdoin tilalle uuden kuvan, jonka mallit ovat pidempään pakastettuja).

huulipunien pituusero

20.12.16 Päivän huomio: täydellisen kärjen todennäköisyys kasvaa huomattavasti, kun punaa pitää pakkasessa tunnin ajan (suositellun varttitunnin sijaan).

huulipuna

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s